top of page
TKO SMO MI
Heavy Duty je europska tvrtka, koja posluje na području centalne i jugoistočne Europe s tvrtkama u Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.
 
Posljednjih godina smo fokusirani na razvoj ekoloških rješenja kojima je cilj zamjena jednokratne plastike i smanjenje zagađenja okoliša.
tailor made solutions of packaging
recyclable food packacing containers
PROIZVODNJA
Heavy Duty je vodeći proizvođač posudica za pakiranje hrane (papirnate posude / plitice) od materijala koji se mogu reciklirati. Trenutni kapacitet je 120 MIO komada godišnje.

Osim toga proizvodimo ambalažu za online trgovine/dostave, kao i specijalna kartonska pakiranja u HeavyDuty segmentu koja zamjenjuju drvene i metalne sanduke.
KVALITETA
Nauturebox.png

Registrirani zaštitni znak

Naš registrirani zaštitni znak NaturBox garantira kvalitetu u svakom koraku proizvodnog procesa. Od razvoja rješenja, preko odabira odgovarajućih materijala, pa sve do konačnog proizvoda.
recyclable food packacing trays
Nauturebox.png
trays made from recyclable materiales
NAŠA VIZIJA

Naša ideja se temelji na uvjerenju da se moramo potruditi iza sebe ostaviti svijet koji će biti prihvatljiv i ugodan budućim generacijama. Namjera nam je smanjiti onečišćenje jednokratnom plastikom, te istu zamijeniti materijalima koji se mogu reciklirati i koji su ekološki prihvatljivi.

Iz godine u godinu stvaramo nova rješenja koja omogućuju da se sve širi asortiman roba pakira u ekološki prihvatljivu ambalažu ... naš razvoj se neprekidno nastavlja.

Raditi ćemo s vama na razvoju vaše ideje i stvaranju najboljeg rješenja za vaš proizvod. Naš tim dizajnera i inženjera može vam pomoći da pronađete najoptimalniju soluciju i primijenite je u praksi.
tailor made solutions

Heavy Duty doo
M. Čavića 8.10000 Zagreb

Industrijska zona bb, 35400 Nova Gradiška

bottom of page